Lecovita ЛивърВАКС – за нормална функция на черния дроб и жлъчката, както и за оптимални нива на холестерола

LecoVita ЛивърВАКС ускорява отделянето на амоняк от организма и намалява нивото на урея в кръвта (благодарение на LOLA), нормализира чернодробните ензими, има силен противовъзпалителен, антиоксидантен и противовирусни ефекти. Допринася за нормалната функция на черния дроб и жлъчката, както и за оптимални нива на холестерол и триглицериди в организма.
 
За какво помага и кога да използваш LecoVita ЛивърВАКС?
- При нарушени чернодробни функции – подпомага регенерацията и детоксикацията на чернодробните клетки, нормализира чернодробните ензими.
- При възпалителни и метаболитни увреждания на черния дроб и жлъчката.
- След прекаран хепатит, след продължителен прием на лекарства (антибиотици, кортикостероиди и др.).
- За профилактика – при честа консумация на храни с високо съдържание на животински мазнини и/или употреба на алкохол и лекарства.
- Подобрява липидния метаболизъм и профил, улеснява храносмилането.
 
На кои съставки дължи мощното си действие LecoVita ЛивърВАКС?
- Съдържащият се бял трън, който е с високо съдържание на мощния антиоксидант  - биофлавоноидния комплекс силимарин. Според редица клинични проучвания, силимаринът стимулира естествената регенерация на черния дроб, подпомагайки синтеза на белтъци и фосфолипиди в чернодробните клетки,  и стабилизира мембраните на увредените чернодробни клетки. 
 
- L-ornitine-L-aspartate (LOLA) - стабилна сол на естествено срещащите се аминокиселини L-орнитин и L-аспарагинова киселина. Тази съставка ускорява отделянето на амоняк от организма, чрез увеличаване синтеза на урея и глутамин в черния дроб. 
 
- Хепатопротективното действие на Чанка пиедра се дължи на съдържащите се в растението лигнани - филантин и хипофилантин. Според Global Healing Center, проучване от 2002 г. установява, че Чанка Пиедра повишава секрецията на жлъчка в черния дроб, като по този начин стимулира храносмилането и намалява риска от камъни в жлъчката.
 
Къде да намериш LecoVita ЛивърВАКС? В аптеките в цялата страна или на lecovita.bg.
 
ЛивърВАКС от LecoVita е хранителна добавка под формата на веган капсули, които се приемат само веднъж дневно. Опаковката е предназначена да стигне за един месец при всекидневна употреба.

Свързани новини

Честито!

25.04.2024

Да спасим един човешки живот!

24.04.2024

Tочното решение за проблеми с гърба

22.04.2024

Moto Expo 2024 започва от утре

19.04.2024

За чисти дихателни пътища

15.04.2024


flash