Търси в сайта...

Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" с клубен концерт и национално турне

Осем града и нов албум с единайсет нови песни !УДИВИТЕЛНИ ВЪПРОСИТЕЛНИ? - това са предвидили Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" за срещите си с публиката през юни и юли. 
 
"Заедно сами" е пилотният сингъл от новия албум. Песента носи характерния за групата китарен саунд и позитивизъм, съчетан с филофски дълбочини в лириката. Музикантите споделят: "Представихме осем чисто нови песни на концерта си в НДК. После ги свирихме и на други места, преди да запишем албума. По реакцията на публиката избрахме кои да са синглите. В "Заедно сами" хората се включваха моментално в припева и крещяха с нас: Зумбае! Зумбае! Еееео. Така че нямахме никакви колебания. Следващиите два сингъла са на песните "Въпроси" и "Оцет ли пи, лимон ли яде", това решение отново е инспирирано от хората пред нас." 
 
 
Клипът на "Заедно сами" вече е заснет и ще бъде в три версии - първата с 360 градусова селфи камера, чието официално видео ще дойде в края на март. След него отново ще качат 360 градусова версия, но този път интерактивна и всеки зрител ще може да избира сам гледната точка с мишката на компютъра или с приплъзване на пръста по дисплея на телефона си. !УДИВИТЕЛНИ ВЪПРОСИТЕЛНИ? ще се появи на физически носител през май.  
 
На 29 март момчетата ще свирят в Клуб "Строежа" заедно с "Последно повикване".Следва гастрол в Лондон на 10 май и началото на лятното им турне в края на юни. То ще стартира на 27 юни в Арена Русе, ще мине през летните театри на Варна, Велико Търново, Пловдив, Бургас, Ямбол, Сливен и ще приключи в Stroeja Open Air в София.
 
Билетите за всички събития вече са в продажба.

Свързани новини

Изпращаме лятото на плаж пред сцената

13.07.2023

Стефан Вълдобрев с нова песен

25.04.2023

Стефан и компания с нов клип

28.04.2022

"Код Жълто в парка" със Стефан Вълдобрев

23.07.2021

Стефан Вълдобрев с нова песен

17.05.2021


flash