Джейсън Деруло влиза в колаборация с King за летния химн "Bumpa"

Индийската поп суперзвезда Кing и Джейсън Деруло се обединиха,  за да издадат един от най-наелектризиращите парти химни за годината - "Bumpa". 
 
"Bumpa" се отличава със заразителна енергия и специфичните динамични денс движения на Джейсън Деруло, заедно с типичното перчене на King, които обещават да го превърнат в най-добрия летен хит. Заснето в Барселона, музикалното видео показва и двамата изпълнители с талантлива група танцьори, добавяйки незабравимо настроение към песента. Хореографията е на френското дуо Les Twins, които също са работили със световните суперзвезди Бионсе и Джейсън Деруло. Тази песен определено ще ви накара да се забавлявате.
 
 
Кing споделя вълнението си от сътрудничеството: "Работата с Джейсън върху "Bumpa" e невероятно пътуване за създаване на глобален денс химн в Индия. Готов съм да се потопя в неизследвана територия със свежи звуци и музика, а "Bumpa" е само началото. Сътрудничеството с Джейсън беше невероятно и емоционално!"
 
Джейсън Деруло добавя още: ""Bumpa" беше невероятно изживяване. King и аз сътворихме песента, смесвайки нашите езици и стилове, за да гарантираме, че атмосферата се свързва със слушателите по целия свят. Нямам търпение да видя Индия и останалата част от нашето творение".
 
С "Bumpa" King и Джейсън Деруло се стремят да завладеят публиката по целия свят, обещавайки незабравимо денс изживяване. Пригответе се да се забавлявате с най-големия летен парти химн на годината!
 

Свързани новини

Нов танцувален химн

22.04.2024

Клипът е сниман в ласвегаския "Voltaire"

10.04.2024

Неочакван дует

26.01.2024

Коледни звънчета

22.11.2023

Обещавал успех срещу секс

06.10.2023


flash