Лий-Ан се предава на изкушението във "Forbidden Fruit"

Лий-Ан сподели чисто новото парче "Forbidden Fruit" – второто от предстоящата колекция от песни.
 
Лий-Ан се предава на агонията на похотта и изкушението в този горещ нов трак. С изпълнен със страст текст и хипнотизиращ ритъм, пропит с реге звучене, "Forbidden Fruit" продължава перфектно да демонстрира артистичността и звуковата насоченост на Лий-Ан като творец. Продуцирано от Албърт Хайп и написано от Лий-Ан заедно с Джей Каш и Ния, парчето е второто, споделено от предстоящата колекция от песни. Тракът е придружен от зашеметяващо денс видео "Forbidden Fruit (Chapter II)", режисирано от Нейтън Джеймс Тети.
 
 
Говорейки за песента, Лий-Ан обяснява: "Написах "Forbidden Fruit" в творчески лагер за писане на песни в Маями и всъщност става дума за това как Андре и аз се запознахме. Това ми носи гореща реге денс енергия. Уникалният ритъм ме кара да се вълнувам да изпълнявам това парче на сцената."
 
"Forbidden Fruit" следва прочувственото R&B парче "Stealin Love" и е част от предстоящата колекция от песни, създадени от Лий-Ан, докато работи по дебютния си албум. Говорейки за тази колекция, Лий-Ан споделя: "Пишех и записвах толкова много материал, работейки върху моя албум, но докато го правех, създадох колекция от песни, които се обединяват в свой собствения свят."
 
 
Миналата година Лий-Ан издаде вдъхновената от гаражната музика "Don’t Say Love", както и "My Love" с участието на Ария Стар, докато продължава да затвърждава своето прераждане като солов изпълнител.

Свързани новини

Ново соло приключение за певицата

29.03.2024


flash